За компанијата

Ние сме водечки производител на прекинувачи и приклучници во регионот. Веќе половина век на нашите корисници им овозможуваме позитивно и лесно искуство, едноставна инсталација и употреба на нашите производи, широк асортиман на бои и материјали што би ги убедиле и најпребирливите.

TEM. On l Off and everything in between. 

При нашата работа не водат темелните врдности на чесност, отвореност, меѓусебна доверба и соработка.
На своите партнери истовремено им нудиме позитивно и едноставно искуство со нашата компанија и нашите производи, а воедно со можноста за едноставно вградување и употреба на нашите прозводи, кои ги карактеризира широк асортиман на бои и материјали ги задоволуваме и најкомплексине желби на секој корисник и простор.
На сите кои се вклучени во секојдневниот работен процес им обезбедуваме отворен и транспарентен партнерски однос, затоа се трудиме на своите корисници да им понудиме добро, корисно искуство.

Вработување

Ако сметавте дека можете да придонесете за нашиот заеднички раст со вашиот потенцијал, ако сакате да работите со нас во контекст на поединечни проекти и нашите вредности се блиску до вас, испратете ни го вашето CV што е можно поскоро или вашата кратка презентација на адресата:
tatjana.bregar@tem.si

Политика за квалитет

Политика за квалитет PDF

Историја на компанијата

  • 1973 – 1983
  • 1983 – 1993
  • 1993 – 2003
  • 2003 – 2013

Р е ф е р е н ц и

Нашите производи се инсталирани во разни објекти со различна намена на употреба: Хотели, апартменски населби, деловни објекти и јавни установи, трговски центри, училишта, спортски објекти, станбени објекти, мобилни куќи,…

Pullman Bercy Hotel, Paris (FR)
D-Resort Hotel, Šibenik (HR)
Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana (SI)
Privo Hotel, Târgu Mureş (RO)
Navis Hotel, Opatija (HR)
Golf Hotel, Bled (SI)
Falkensteiner Hotel, Belgrade (RS)
Adria DOM Mobile Homes (SI)
Crystal Palace, Ljubljana (SI)
National Gallery of Slovenia, Ljubljana (SI)
Opera House, Ljubljana (SI)
Presidential palace, Malabo (Equatorial Guinea)
Prague Comfort Hotel, Prague (CZ)
Stozice Sports Hall, Ljubljana (SI)
Stozice Stadium, Ljubljana (SI)
Elan GT5 Sailing Yacht (SI)
Smart Solar Tree, Ludbreg (HR)
TEM office building, Čatež (SI)
Infinity Blue Villas, Crete, Lefkas, Paleros (GR)
Hotel Hayat Centric, Dakar (SN)
Hotel Crowne Grand Plaza, Ljubljana (SI)