Системот Modul се карактеризира со целосен избор на
елементи и едноставно вградување.
Повеќе за производите
Задоволете го вашето софистицирано чувство за естетика и
дополнете ги деталите за собите по ваш вкус.
Повеќе за производите
Непристоен самодоверба.
Направено за кој било простор.

Повеќе за производите

Новата боја АНТРАЦИТ ја задоволува вашата софистицирана смисла за естетика и ги дополнува деталите во домашниот простор по ваш вкус.  Лесно може да ги надградите вашите простории во модерен тренди стан. Повеќе детали можете да пронајдете тука.

Изборот на прекинувачи и приклучоци никогаш не бил толку забавен, едноставен и удобен. Сега можете да ги составите модуларните прекинувачи и приклучоци по ваш вкус и желба каде било следејќи го конфигураторот MODUL MANAGER. Кликни за Modul Manager

Едноставно и лесно наполнете ги вашите уреди со USB-полначите TEM. USB-полначи со големина од 1M – различни можности за вградување и за комбинирање со елементи. Повеќе информации за USB-полначите EM66 и EM67.

Нова генерација на LED затемнувачи (димери) MODUL – приспособете ја осветленоста на вашите простории по ваш вкус. Повеќе информации за EM13 и EM14 затемнувачите се на располагање тука.

ДИЗАЈН НА ПРЕКИНУВАЧИ

Дизајнираните линии Pure, Line in Soft   се одраз на модерниот, префинет и индивидуален животен стил. Од широката и богата палета на бои, модели и форми можете своите прекинувачи и приклучници било кога да ги прилагодите со посакуваниот амбиент и расположение.

  • logo_pure
  • logo_line
  • logo_soft

Современ дизајн

Подгответе се на елегантна перфекција на рамните дизајни. Проверете го сјајот на површините, кои нежно си поигруваат со модерните елементи од вашиот простор. Посебно за вас ја вградивме “Soft Touch” технологијата за секој ваш допир да претставува посебно доживување.

Повеќе за дизајнот на прекинувачите

Чувство на природа

Од чистите и  неизвалкани слики на новородениот свет израсна приказната PURE. Допирот на природните мотиви го преплетовме со префинетиот вкус на линии и форми кон кои ги сплотивме нитките на врвната технологија.

Повеќе за дизајнот на прекинувачите

Топлина на домот

Дозволете заоблените дизајни и нежните преливања да донесат мекост во вашиот дом. Внимателно избраните бои ќе најдат простор како во модерните, така и во класичните ентеријери.

Повеќе за дизајнот на прекинувачите

Класични прекинувачи LOGIQ

Облик што изгледа како да припаѓа во секоја просторија. Универзалните линии на прекинувачите оставаат свој белег во современите работни средини или во поубавите топли простори за живеење.

Семејството LOGIQ се одликува со логичен избор на докажани и елегантни нијанси на бои што ги претпочитуваат корисниците. Нема потреба да ги приспособувате вашите идеи, линијата LOGIQ се приспособува на вас, така што секогаш може да направиме нијанса на боја што е приспособена на вашите посебни желби. Логично.

Повеќе за дизајнот на прекинувачите LOGIQ

Класични прекинувачи EKONOMIK

Неутрални, компактни, елегантно дизајнирани линии кои се прилагодуваат со секоја околина во која престојувате или работите. Во ентериерот не отстапуваат туку со него хармонично заживуваат.

Ergo
Чистата линија EKONOMIK со нежно заоблена, обмислена ергономија специјално создадена за вас.
Reflex
Може да избирате помеѓу сјајните рефлексни површини и современиот метален изглед.
Soft
Меките дизајни ќе најдат свој простор, како во модерните така и во класичните ентеријери.

Повеќе за дизајнот на прекинувачите EKONOMIK

Не пропуштајте ги актуалните новости од светот на  ТЕМ Чатеж
ОСТАНАТИ ТЕМ НОВОСТИ

Нарачајте се на е-новостите