logo_ekonomik – планиран за совршенство

Неутрален, компактен, елегантен дизајн кој се прилагодува
во секоја околина во која престојувате или работите.
Не отстапува од ентериерот, туку со него хармонично заживува.

pdfПогледни го каталогот