Новости

Следете ги новостите и корисните статии на компанијата ТЕМ Чатеж.
На новостите може да се пријавите така што ќе го впишете вашето име и е-маил адресата.

  Нарачајте се на е-новостите


  NEW: LOGIQ PRIME decorative glass cover platesјули 08
  Our LOGIQ...
  NEW: 2M reinforced mounting frames NM26 and NM27јуни 27
  Introducing the latest metal-plastic...
  LOGIQ. All in one place. A simple design for even the most demanding projectsјуни 12
  LOGIQ stands out due to its strong...
  Make your own combination of different elements. Logically, with LOGIQ.јуни 12
  The new
  Choose one of 4 LOGIQ coloursјуни 12
  The new
  Discover the new LOGIQ BOLD, FLAT, PRIME design linesјуни 12

  NEW: The USB A+C charger EM69 “power delivery” provides 20W of chargingмај 17
  With the new EM69 USB A+C charger,...
  TEM fair presentation at Light+Building in Frankfurtмарт 06
  Welcome to the world of modern TEM switches...
  Kindly invited to Light + Building in Frankfurt (3 to 8 March 2024)февруари 14
  The Light + Building will...
  NEW: EM33 – 3-in-1 sensor switch (motion and presence sensor, light meter)февруари 07
  We are introducing the latest EM33 sensor switch, which...
  A new generation of MODUL 2M and 1/2M plastic mounting framesфевруари 02
  We are introducing a new generation of 2M and 1/2M plastic mounting...
  NEW: SAT-TV end-line socket 1dB 1Mдекември 13
  To our sales program we added the new SAT-TV end-line socket...
  EDGE – new 4th design line in the MODUL familyоктомври 23
  Hello, in our last stories, we introduced you to our prestigious...
  Celebrating the 50th anniversary of our TEM companyоктомври 10
  We have been creating our one-of-a-kind story in Čatež for five decades...
  Be daring, switch to EDGEсептември 21
  Light becomes the centre of your home....
  EDGE – part of the MODUL familyсептември 18
  EDGE is the latest meticulously designed line in the...
  Prestigious EDGE materialsсептември 14
  The clean, sleek design and luxurious feel of the new EDGE...
  Switch to EDGEсептември 12
  It is time for something new. The prestigious MODUL...
  Obtaining the ISO 14001 environmental protection certificateавгуст 23
  In our company, we obtained a new international certificate for the...
  Kindly invited to see the new MODUL video 2023август 04
  We present the updated MODUL video with the latest novelties, including...
  EUROLUCE fair presentation in full swingаприл 20
  Our EUROLUCE 2023 fair presentation is in full swing. Kindly invited...
  VIDEO: New innovative timer switch EM82 (4 in 1)април 18
  Invited to view a video of the new...
  Visit us at EUROLUCE Fair in Milan – 18. – 23. April 2023април 18
  Our team is ready to welcome and meet you at EUROLUCE 2023 Fair in Milan...
  Get your copy of the new TEM 2023 general catalogueмарт 31
  Available is the new TEM 2023 general catalogue with fresh...
  NEW: EM82 multifunctional timer switch – discover all of its benefitsмарт 23
  We are introducing the new EM82 multifunctional timer switch. The...
  NEW: White matte colour of MODUL switches and socketsмарт 10
  We are introducing our MODUL...
  NEW: 2x7M LINE and SOFT cover plates without inscription plateмарт 03
  We have added two new 2x7M decorative...
  Forever our Director, Andrej Bajukјануари 18
  “You have to be as tough as...
  TEM wishes you plenty of health and new opportunities in 2023декември 15
  “You have to be as tough as...
  MODUL solutions IP55 protection for humid and dusty spacesјули 26
  The MODUL surface- and...
  MODUL switches and sockets sets with IP44 protection for humid and dusty spacesјули 13
  We present MODUL flush mounted...
  Get your copy of the new TEM catalogue 2022јуни 28
  Available is the new...
  New EM38/EM39 modular thermostatsјуни 16
  We are presenting the new EM38...
  VM55 the new multi-standard socket 13A 250Vмај 26
  We present you a new multi-standard...
  EM94 new modular bell with 2 ringtone melodiesфевруари 11
  We present the new EM94 modular...
  The new USB charger with A & C ports added to LOGIQдекември 08
  We have expanded our new LOGIQ family of switches and added USB...
  NEW: 1-10V ROTATIVE 2WAY DIMMER (EM16)ноември 19
  We present the new 2way rotative...
  BIOPASS VIDEO – Say goodbye to keysоктомври 27
  Presenting a new generation of...
  New USB charger with A & C ports added to MODUL familyоктомври 14
  We have expanded our Modul family of switches and added USB...
  Modul Manager – Get the switch inventory list with prices easily – VIDEOоктомври 05
  We are happy to present the new...
  NEW LOGIQ VIDEO – The logical choice.октомври 01
  See the video of the new LOGIQ...
  MODUL VIDEO – modern modular switchesсептември 30
  Our latest video shows the aesthetic...
  USB charger EE67 with 2 ports (2.4A) added to family Ekonomikноември 24
  We have expanded our Ekonomik family of...
  MODUL antibacterial switches and sockets for greater protectionноември 20
  In these challenging times, switches and sockets are exposed to countless...
  Месец Октомври – месец на ТЕМ во ЕЛЕКТРОМЕТАЛоктомври 06
  Дојдете и посетете ги...
  Набавете ја вашата копија од новиот каталог на ТЕМ 2020октомври 02
  Достапен е новиот каталог  TEM 2020 кој...
  Подобрена верзија на MODUL MANAGER – побрз и побогат за новите производијули 02
  го подобривме конфигураторот...
  Нов BIOPASS – безбедно и удобно отклучување без клучјуни 02
  Ви ја претставуваме новата...
  НОВО: Преносна 2М LED-светилка за итни случаи – идеално решение при прекинување на електричната енергијамарт 10
  Ви ја претставуваме новата...
  НОВО: USB-полначи 1М со два приклучока (2,4 А)јануари 09
  Ви ги претставуваме најновите...
  Нашата палета на модули се прошири со новата тренди боја АНТРАЦИТ (AT)декември 10
  Ја проширивме нашата...
  Status transformation and consequential change in the TEM ČATEŽ d.d. nameдекември 04
  We hereby inform you that on 2 December...
  Минатата недела заврши Куќниот Саем 2019 годоктомври 24
  Минатата недела заврши...
  ТЕМ презентација на “Куќниот саем” Електроелемент (16.-17. 10. 2019)октомври 14
  На...
  Нови вградени LED-затемнувачи (димери) ТЕМјули 18
  Ви ги претставуваме новите вградени...
  Нови IP55 внатрешни (под малтерни) куќишта 2М за влажни и прашливи просториијули 11
  Ви ги претставуваме новите...
  презентација на продажната програма и годинешните новини на Темјуни 18
  Во среда на 12.06.2019 год....
  Антрацит и титан – НОВИ колор декоративни рамки Line и Softјуни 03
  Ви ги претставуваме новите тренд...
  Нов каталог ТЕМ 2019 со новостимај 16
  Ви го претставуваме најновиот каталог...
  Нови декоративни рамки PURE 4x2M од природни материјалимарт 06
  Нашата ексклузивна дизајн линија...
  Добијте го Вашиот нов каталог ТЕМ на македонски јазикфевруари 18
  Ви го претставуваме новиот каталог...
  Нови 5-кратни декоративни рамки Line и Ekonomikјануари 14
  Ви ги претставуваме новите...
  Официјален видео од отворањето на новите деловно–магацински простори на ТЕМсептември 28
  Интересни, убави и посебни...
  Свечено отворање на новите деловно – магацински простори на ТЕМсептември 24
  Во четврток, на 13.09.2018...
  Нови сетови на прекинувачи и приклучници CUBO IP55 – надворешно (над малтерно) решение за влажните и прашни просториимај 30
  Ви ги претставуваме новите надворешни...
  TEM MODUL MANAGER сега и како апликацијааприл 12
  Конфигураторот на прекинувачите...
  Успешна презентација на саемот Light + Building 2018март 29
  Ние веќе традиционално, меѓу 18 и 23 март,...
  Ве покануваме на саемот Light + Buildingфевруари 15
  Од 18 до 23 март 2018 година...
  Куќен Саем ЕЕС 2017ноември 03
  На 17-ти Октомври Електроелемент...
  септември 10
  We introduce you the new 1M...