Switch

Logiq

Облик што изгледа како да припаѓа во секоја просторија. Универзалните линии на прекинувачите оставаат свој белег во современите работни средини или во поубавите топли простори за живеење.

Хармонија на бои

Семејството LOGIQ се одликува со логичен избор на докажани и елегантни нијанси на бои што ги претпочитуваат корисниците. Нема потреба да ги приспособувате вашите идеи, линијата LOGIQ се приспособува на вас, така што секогаш може да направиме нијанса на боја што е приспособена на вашите посебни желби. Логично.

Изберете ја својата нијанса

Неограничена имагинација

Семејството LOGIQ ви овозможува да составите која било комбинација. За лесна комбинација создадовме корисен додаток за вас, што ќе ви го олесни поставувањето на хоризонталните и на вертикалните линии. Таканаречениот систем 55/55 ви овозможува секогаш да користите исти универзални елементи. Веќе знаете што сакате? Не грижете се, прекинувачите LOGIQ ги читаат вашите мисли.

Логично вградување

Хоризонтално

Со комбинирањето можете да зачувате простор на ѕидот. Кога располагате со мал простор, вистинското решение е „вертикално“.

Вертикално

Комбинирајте како што ви одговара.

Едноставно отстранување

Видливите елементи може лесно да се демонтираат. Молерите ќе ви бидат благодарни.

Едноставно за најсложените

Семејството LOGIQ опфаќа прекинувачи, регулатори, сензори, приклучоци за секоја намена и сѐ на едно место. Можете да ги користите одделно или во низа. Како што секое семејство расте и се развива, така и ние ќе продолжиме да ја развиваме нашата понуда во согласност со вашите желби и потреби. Сакаме да ги знаеме вашите потреби и да ви понудиме решение што ќе биде едноставно и логично продолжение на приказната за семејството LOGIQ.

Добро е да се знае

ЗАШТИТА ПРИ ДОПИР

Сите приклучоци имаат вградена заштита од допир со елементите со напон.

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Добро обмислената конструкција на прекинувачите овозможува едноставно осветлување, дури и подоцна.

КВАЛИТЕТ НА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ

Напонот од сребрена легура (AgNi) гарантира безбедно вклучување и исклучување.

КОНЕКТОРИ СО НАПОН БЕЗ НАВРТКИ

Напонот без навртки овозможуваат брзо и сигурно поврзување на спроводниците. На ист напон може лесно да се поврзат две жици со различни размери.

ПОДЛАБОКО ПРИЦВРСТУВАЊЕ

Канџите овозможуваат подлабоко прицврстување (исто така, преку керамички плочки итн.).

МОНТАЖНИ КУТИИ

Монтажните кутии што лесно се составуваат ќе ви ја олеснат работата. Соодветните должини се гарантирани.

ГОЛЕМИНА

Декоративни рамки со големина од 1 до 5.

Производи LOGIQ

  • ПРЕКИНУВАЧИ
  • ПРИКЛУЧНИК
  • ДЕКОРАТИВНИ РАМКИ

LOGIQ е решение за системот на стандардни тркалезни монтажни кутии. Може да се употребат за едноставни, како и за посложени инсталации, нови градби и адаптации. Системот се одликува со напон без навртки што заштедува време при монтажа на елементите.

Продажна мрежа