Преносна 2М LED-светилка за итни случаи – идеално решение при прекинување на електричната енергија

Ви ја претставуваме новата корисна 2M LED-светилка за итни случаи, која автоматски се вклучува во случај на прекинувањето на електричната енергија и ви ја олеснува ориентацијата во просторот.

Исто така, служи и како преносна ламба бидејќи може лесно да се отстрани од подлошката и со неа да се движите низ просториите. Светилката за итни случаи EM57 автономно функционира 2 часа. Наполнете ја повторно со вметнување назад во подлошката.

Светилката, исто така, ви овозможува рачно вклучување и исклучување, така што можете да ја користите во секое време, а не само во случај на прекинување на електричната енергија.

2М LED-светилката за итни случаи е дел од модуларниот систем Modul и може лесно да се комбинира со сите други модуларни елементи и декоративните рамки Line, Soft и Pure.

Техничките упатства за поврзување и употреба на новите LED сијалици за итни случаи се достапни тука.