Дизајнерски безжичен прекинувач TOUCHLESS за уште поголема удобност

Со безжичниот прекинувач TOUCHLESS EM80 може едноставно и без напор да ја вклучиме или да ја исклучиме светилката без допир. Едноставното движење пред прекинувачот овозможува да се вклучат или да се исклучат сите типови светилки.

Само што се вративте од продавница и вашите раце се полни со кеси за купување?
Се вративте од градината, миевте или поправавте нешто и си ги извалкавте рацете?
Можеби само што сте ги измиле рацете и не најдовте крпа?

Зафатените, валкани или влажни раце повеќе не се пречка за да го вклучите прекинувачот едноставно и да го осветлите дневниот или работниот простор. Доволен е само еден замав пред прекинувачот.

Безжичниот прекинувач TOUCHLESS е достапен во бела стаклена декоративна рамка од линијата PURE. Со својот софистициран дизајн одлично ги нагласува современата архитектура и модерните дизајни, но секако може да се вгради и покрај класичен и безвременски ентериер.

Повеќе информации во врска со шемата за поврзување на безжичниот прекинувач EM80 ќе најдете тука.