ДОБРЕДОЈДОВТЕ

MODUL СЕМЕЈСТВО

Додајте лична нота во вашиот амбиент и нагласете го вашиот стил со прекинувачи и приклучоци од семејството modul.

ДИЗАЈНЕРСКИ ЛИНИИ

Дизајнот на линиите Pure, Line, Soft и Edge се одраз на современиот, префинет и индивидуален животен стил.

Modul Line

СОВРЕМЕН ДИЗАЈН

Чистите рамни линии создаваат безвремен дизајн. Иделаниот, рамно обликуван, тенок профил и ергономијата на мекиот допир даваат врвен изглед од сите страни.

Modul Soft

ТОПЛИНА ВО ДОМОТ

Совршеноста меките форми ја надградивме со суптилен избор на бои и посебни слоеви кои ги чувствувате на допир.

Modul Pure

ЧУВСТВО НА ПРИРОДА

Од чистите неизвалкани слики на новородениот свет, изникна приказната за PURE. Допирот на природните мотиви го преплетовме со префинет вкус за линии и дизајн кон кои ги сплотивме нитките на врвната технологија.

Modul Edge

РЕТРО ШИК

Нова престижна линија што нуди посебно сензорно и визуелно искуство како никогаш досега. Се осмелувате да ги пробате?

Чистите рамни линии создаваат безвремен дизајн, Иделаниот, рамно обликуван, тенок профил и ергономијата на мекиот допир даваат врвен изглед од сите страни.

Подгответе се на елегантна перфекција на рамните форми. Пробајте го сјајот на површините што нежно си поигрува со модерните елементи од вашиот простор. Специјално за вас ја вградивме технологијата Soft Touch, ѕа секој ваш допир да претставува посебно доживување

Совршеноста меките форми ја надградивме со суптилен избор на бои и посебни слоеви кои ги чувствувате на допир.

Заоблените форми и нежните преливања внесуваат мекост во вашиот дом.

Од чистите, неизвалкани слики на новородениот свет, изникна приказната PURE. Допирот на природните мотиви го преплетовме со префинет вкус за линии и дизајн кон кои ги сплотивме нитките на врвната технологија.

Линијата на прекинувачи Pure ја карактеризираат природни материјали: метал, дрво, стакло. Посебниот допир се изразува преку уникатниот дизајн. Тој е забелжителен, а воедно дискретен. Иѕразува чувствителност, префинетост, критериуми на висок стандард и секако чистота.

Семејството MODUL е побогато за нов член. EDGE во светот на прекинувачите носи незаборавно тактилно искуство. Секој детаљ од новата линија е одраз на повеќе од половина век искуство, со големо познавање на материјалите, надградени со најсовремени mтехнологии.

Прекинувачите EDGE се проткаени со уникатен ретро шик стил што во хармонија со модерниот минимализам создава свет на софистицирани контрастни модели, рафинирани линии и благородни материјали. Тие смело го трасираат својот пат помеѓу носталгијата и престижот на иднината.

Modul

МОДУЛАРНОСТ

Се погриживме ѕа целосен систем. Во него ќе ги најдете сите елементи за посакуваниот состав. Основни елементи на системот се модули. Може да ги комбинирате вертикално или хоризонтално..

Modul

УНИВЕРЗАЛНОСТ

Системот го обележува совршен избор на елементи и едноставно вградување. Сетот на прекинувачи може да го инсталирате во просторот на многу начини, без оглед на дали станува збор за се кружни или правоаголни кутии, самостојни или сериски.

Modul

ЕДНОСТАВНОСТ

Функционалните елементи едноставно прикачете ги на носачот. За вас соѕдадовме решение „klik-in, klik-out„, кое го намалува времето на монтажа. Приклучните контакти се лесно достапни од предната страна.

Modul

ВГРАДУВАЊЕ

Модулот може да го вградите во секакој вид на ѕид, било да е класичен, монтажен или бетонски. Вградувањето е едноставно, ви нуди можност за комбинирање правоаголни или тркалезни дозни на соодветно растојание. Материалите кои се користат се тестирани според високи стандарди.

Modul

КОМБИНИРАЊЕ

Модулот ви нуди многу можности и кога употребувате тркалезнидозни. Може да ги комбинирате вертикално или хоризонтално, самостојно или во групи. Металната подлошка гарантира одлична стабилност дури и кога грубо ракувате со нив и таа е погоден за сите декоративни рамки.

Modul

ПРОИЗВОДИ

ПРЕКИНУВАЧИ

ПРИКЛУЧНИЦИ

УДОБНОСТ/ЕЛЕКТРОНИКА

ДЕКОРАТИВНИ РАМКИ

Modul

СПЕЦИЈАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ПОГОДНОСТ НА МОЌНИТЕ USB TEM ПОЛНАЧИ

Нова генерација на LED-затемнувачи (димери) од програмата MODUL

НОВ ВГРАДЕН ЗАТЕМНУВАЧ ТЕМ (ДИМЕР) ЗА LED-СВЕТЛА

BIOPASS – отклучување без клучеви

Дизајнерски безжичен прекинувач за уште поголема удобност

ПРЕНОСНА 2М LED-СВЕТИЛКА ЗА ИТНИ СЛУЧАИ

3D светилка

ГО ОПРЕМУВАТЕ ДОМОТ, КАНЦЕЛАРИЈАТА ИЛИ РАБОТИЛНИЦАТА?

Модулот може да го употребите во простории каде што пресотјувате или работите, во приватни и јавни зградби.

Единствен е во тоа е што прекинувачите и приклучниците може да ги вградите таму, каде што ви требаат.